Márk házisavanyúság
Közzétéve: Márk házisavanyúság (https://marksavanyusag.hu)

Címlap > Ponty - savanyú káposztával

Ponty - savanyú káposztával [1]

 

Hozzávalók:

 egy kisebb ponty, 1 kg savanyú káposzta, 3 ek. olaj, 2 dl sovány tejföl, só, bors

Elkészítés: A káposztából kinyomkodjuk a levét, majd olajban egy kicsit megpároljuk, és egy tepsibe tesszük. A halat szétvágjuk, a sóval és a borssal fűszerezzük, majd a káposztára rakjuk. Az egészet kb. fél óráig sütjük, majd a tetejére öntjük a tejfölt, és még kb. 5 percig a sütőben hagyjuk, hogy megpiruljon.

Savanyított káposztával készült halételek [2]

Forrás URL: https://marksavanyusag.hu/content/ponty-savany-k-poszt-val

Linkek:
[1] https://marksavanyusag.hu/content/ponty-savany-k-poszt-val
[2] https://marksavanyusag.hu/egyszer-c-mk-k/savany-tott-k-poszt-val-k-sz-lt-hal-telek