Márk házisavanyúság
Közzétéve: Márk házisavanyúság (https://marksavanyusag.hu)

Címlap > Gombás, kukoricás, savanyú káposztás saláta

Gombás, kukoricás, savanyú káposztás saláta [1]

 

Hozzávalók:

15 dkg csiperkegomba, 1 mokkáskanál só, 1 kiskanál 5 %-os ételecet, 15 dkg morzsolt fagyasztott kukorica, 1 sárgarépa, kisebb darab zeller, 40 dkg savanyú káposzta, 5 evőkanál kukoricacsíra olaj.

 

Elkészítés: A gombát megtisztítjuk, cikkekre vágjuk, és enyhén sós, ecetes vízben megfőzzük. A kukoricát szobahőmérsékleten kiengedjük. A sárgarépát és a zellert megtisztítás után gyufaszálnyi csíkokra vágjuk, vagy lereszeljük. A káposztát rövidebre aprítjuk. Az így elkészített alapanyagokat, és a kihűlt lecsöpögtetett gombát egy tálban jól összekeverjük.

Savanyított káposztával készült egyéb ételek [2]

Forrás URL: https://marksavanyusag.hu/content/gomb-s-kukoric-s-savany-k-poszt-s-sal-ta

Linkek:
[1] https://marksavanyusag.hu/content/gomb-s-kukoric-s-savany-k-poszt-s-sal-ta
[2] https://marksavanyusag.hu/egyszer-c-mk-k/savany-tott-k-poszt-val-k-sz-lt-egy-b-telek