Márk házisavanyúság
Közzétéve: Márk házisavanyúság (https://marksavanyusag.hu)

Címlap > Heringsmauz recept

Heringsmauz recept [1]

 

Elkészítés: Levétől alaposan kinyomkodunk fél kiló hordós-káposztát, és kissé összevágjuk. Közékeverünk 40 deka, gerincétől megszabadított, hosszúkás csíkokra vágott heringet, két nagy fej vékonyan felszelt lila hagymát és három, nyolcrét vágott kemény tojást. Meghintjük köménymaggal, megöntözzük olajjal. Legalább fél napig érleljük, fogyasztás előtt.

Savanyított káposztával készült halételek [2]

Forrás URL: https://marksavanyusag.hu/content/heringsmauz-recept

Linkek:
[1] https://marksavanyusag.hu/content/heringsmauz-recept
[2] https://marksavanyusag.hu/egyszer-c-mk-k/savany-tott-k-poszt-val-k-sz-lt-hal-telek