Márk házisavanyúság
Közzétéve: Márk házisavanyúság (http://marksavanyusag.hu)

Címlap > Alföldi toroskáposzta

Alföldi toroskáposzta [1]

 

  Hozzávalók:

 2 kg savanyú káposzta, 2 kg császárvég, vagy más zsíros hús, 2 kg sertésfarok, 4-5 méretesebb fej hagyma, őrölt bors, paprika, só.
 
  Elkészítés: Egy fazékban lerakunk egy sor savanyú káposztát, erre egy sor körökre vágott hagymát, majd a kocka alakúra vágott húst, megszórjuk paprikával, borssal, sóval. A rétegezést addig végezzük, míg a hozzávalók tartanak. A tetejére káposzta kerüljön. Vizet nem öntünk alá, hiszen a sózott hús levet ereszt. Közben nem kevergetjük, csak rázogatjuk. Alacsony tűzön kb 3 óra alatt lesz kész

Savanyított káposztás húsételek [2]

Forrás URL: http://marksavanyusag.hu/content/alf-ldi-torosk-poszta

Linkek:
[1] http://marksavanyusag.hu/content/alf-ldi-torosk-poszta
[2] http://marksavanyusag.hu/egyszer-c-mk-k/savany-tott-k-poszt-s-h-s-telek