Márk házisavanyúság
Közzétéve: Márk házisavanyúság (http://marksavanyusag.hu)

Címlap > Magyaros saláta

Magyaros saláta [1]

 

Hozzávalók:

60 dkg savanyú káposzta, 2 közepes vöröshagyma, kiskanál pirospaprika, 5 kanál étolaj.

 

Elkészítés: A savanyú káposztát és a felkarikázott vöröshagymát a pirospaprikával és az étolajjal összekeverjük. Letakarva hűtőszekrénybe tesszük, és 2-3 órán át érleljük.

Savanyított káposztával készült egyéb ételek [2]

Forrás URL: http://marksavanyusag.hu/content/magyaros-sal-ta

Linkek:
[1] http://marksavanyusag.hu/content/magyaros-sal-ta
[2] http://marksavanyusag.hu/egyszer-c-mk-k/savany-tott-k-poszt-val-k-sz-lt-egy-b-telek