Márk házisavanyúság
Közzétéve: Márk házisavanyúság (http://marksavanyusag.hu)

Címlap > Bagolyvári sertésflekken

Bagolyvári sertésflekken [1]

 

Hozzávalók:
4 szelet (70 dkg) sertéstarja,20 dkg savanyú káposzta,15 dkg gyulai kolbász, burgonya,2 gerezd fokhagyma, só, őrölt fekete bors, csípős paprikakrém, olaj.
 

Elkészítés: 
A hússzeleteket összetört fokhagymával (vagy fokhagymakrémmel), borssal, csípős paprikakrémmel ízesítjük és sózzuk. A kolbászt, amelynek lehúztuk a héját, felkarikázzuk, és kevés olajt alá téve megpirítjuk, hozzáadjuk a káposztát, egy kissé azt is megpirítjuk. Babérlevelet teszünk bele, és kevés vízzel puhára pároljuk. A héjában megfőtt burgonyát cikkekre vágjuk, és a tálalás előtt olajjal kikent sütőlapon vagy sütőben pirosra sütjük. A 

Savanyított káposztás húsételek [2]

Forrás URL: http://marksavanyusag.hu/content/bagolyv-ri-sert-sflekken

Linkek:
[1] http://marksavanyusag.hu/content/bagolyv-ri-sert-sflekken
[2] http://marksavanyusag.hu/egyszer-c-mk-k/savany-tott-k-poszt-s-h-s-telek