Márk házisavanyúság
Közzétéve: Márk házisavanyúság (http://marksavanyusag.hu)

Címlap > Csülkös káposzta

Csülkös káposzta [1]

 

  Hozzávalók:

 1 kg füstölt csülök, fél kg burgonya, másfél kg savanyú káposzta, fél l fehérbor, 4 dl tejföl törött bors.
 
  Elkészítés: A csülköt vízben nagyon puhára főzzük, kicsontozzuk, összevágjuk. A megtisztított burgonyát kockákra vágva a fazék aljára tesszük. Erre kerül egy réteg csülökhús, majd egy réteg káposzta. Ezt addig ismételjük, amíg el nem fogy. Mindezt felöntjük borral, megborsozzuk és lassú tűzön, keverés nélkül, kb. 2 órán át főzzük. Tálalás előtt tejfölözzük.

Savanyított káposztás húsételek [2]

Forrás URL: http://marksavanyusag.hu/content/cs-lk-s-k-poszta

Linkek:
[1] http://marksavanyusag.hu/content/cs-lk-s-k-poszta
[2] http://marksavanyusag.hu/egyszer-c-mk-k/savany-tott-k-poszt-s-h-s-telek