Márk házisavanyúság
Közzétéve: Márk házisavanyúság (http://marksavanyusag.hu)

Címlap > Elzászi pulykapecsenye

Elzászi pulykapecsenye [1]

 

Hozzávalók:
 

1 kg pulykacomb,10 dkg füstölt szalonna,1 fej vöröshagyma,só, bors,2 szem borókabogyó,60 dkg savanyú káposzta,olaj.

Elkészítés: A pulykadarabokat bedörzsöljük sóval, törött borssal, megtűzdeljük szalonnával, majd egy kevés olajban, nagy lángon, pirosra sütjük. Teszünk mellé egy babérlevelet, 1 fej vöröshagymát, 2 borókabogyót, egy kevés vizet, majd befedjük savanyú káposztával, és fedő alatt puhára pároljuk. Ha megpuhult a húsokat felülre tesszük, és fedő nélkül sütőben szép pirosra sütjük.

Savanyított káposztás szárnyas ételek [2]

Forrás URL: http://marksavanyusag.hu/content/elz-szi-pulykapecsenye

Linkek:
[1] http://marksavanyusag.hu/content/elz-szi-pulykapecsenye
[2] http://marksavanyusag.hu/egyszer-c-mk-k/savany-tott-k-poszt-s-sz-rnyas-telek