Jelenlegi hely
Káposztás kolbászos stangli
![Nyomtatóbarát változat Nyomtatóbarát változat](http://marksavanyusag.hu/sites/all/modules/print/icons/print_icon.gif)
Hozzávalók:
4 stangli,25 dkg savanyú káposzta,2 pár virsli,5 dkg száraz füstölt kolbász,1 evőkanál mustár,
őrölt köménymag.
Elkészítés: A káposztát saját levében kevés köménymaggal megszórva 15 percig pároljuk. Közben a stanglikat kettévágjuk, belsejüket kivesszük (felhasználhatjuk fasírthoz vagy egyéb töltelékhez), a belső kérgét megkenjük mustárral. A virsliket és a kolbászt felkarikázzuk. káposztát hagyjuk kihűlni, majd megtöltjük vele a stangli egyik felét, elosztjuk rajta a kolbász- és virsli karikákat, és befedjük a stangli másik felével.